Articole                     Galerie foto
Cosul e gol
Produse

Informatii
Cum cumpar
Plata si livrare
Termen si conditii
 inapoi2023-05-26
Adauga in cos 
Marimea pozei
Comanda
Produs : MONOFILAMENT SINKING FILEX CAMELEON FEEDER 0.18MM / 4.60KG/200M
Tipul : FIL5237
Pret : 17.99 RON

Descrierea produsului :
Firul monofilament Sinking FILEX Cameleon Feeder 200m este alegerea ideală pentru pescuitul la feeder și pescuitul la distanțe mari. Conceput pentru a face față cerințelor specifice ale acestor stiluri de pescuit, acest fir monofilament oferă calitate și performanță remarcabile.
Cu o lungime generoasă de 200 de metri, firul Cameleon Feeder îți oferă suficientă sfoară pentru a face lansări precise și pentru a acoperi o distanță considerabilă. Aceasta îți permite să explorezi zone îndepărtate și să localizezi locurile preferate de adăpost pentru pești.
Construit dintr-un material de înaltă calitate, acest fir monofilament oferă rezistență și durabilitate excelente si este Scufundator .!!! Este Sinking !!. Este conceput pentru a rezista luptei împotriva crapilor de talie mare și a altor specii puternice de pești, asigurându-ți că nu vei pierde capturile prețioase.
Cu o grosime uniformă și o flexibilitate bună, acest fir oferă sensibilitate ridicată, permițându-ți să simți chiar și cele mai subtile mușcături. Astfel, vei putea să reacționezi rapid și să asiguri o intepatura precisă.
Indiferent dacă ești un pescar experimentat sau un începător entuziast, firul monofilament FILEX Cameleon Feeder de 200 de metri îți oferă un partener de încredere pentru pescuitul la feeder. Cu performanțe superioare și durabilitate excelentă, acest fir te va ajuta să obții succesul în capturarea peștilor în stilul preferat de pescuit.

Fabricat din copolimeri premium de culoare adaptivă camo, astfel încât să poată fi invizibil atunci când este scufundat pe fundul râului.
Cu mare rezistență și este super sensibil la vârful lansetei în timpul pescuitului.
Rezistent la UV cu rezistență mare la noduri.
Cea mai bună alegere pentru pescuitul la lacuri, râuri și crap feeder.


Linkuri
Pagina principala
Inregistrare
Comanda
Ati uitat parola?
Contact

Autentificare

Continut cos
Cosul e gol

Design & Hosting By: ParkNet in 2012