Articole                     Galerie foto
Cosul e gol
Produse

Informatii
Cum cumpar
Plata si livrare
Termen si conditii

Cum cumpăr

Inregistrarea se va realiza prin completarea formularului. In vederea procesarii cat mai rapide si mai precise a comenzilor, va rugam sa completati casutele cu datele dvs reale si corecte.
Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr.56/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, firma noastra se obliga sa administreze în conditii de sigurantă datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastră.
Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si nu vor fi comunicate către alti destinatari. De asemenea, nu încurajăm spam-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Alegeţi produsele: Folosind meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produsul cautat, apasati pe butonul „Adauga in cos”.
Cosul de cumparaturi: La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Puteţi vizualiza oricând produsele aflate în coş printr-un simplu click pe rubrica "Conţinut coş". Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Puteti continua cumparaturile”
Finalizarea comenzii: După ce aţi ales produsele apăsaţi butonul "Comandă".şi veţi primi automat o factură proformă cu toate datele comenzii. Dacă mai aveţi ceva de adăugat puteţi trece în rubrica de menţiuni.
Linkuri
Pagina principala
Inregistrare
Comanda
Ati uitat parola?
Contact

Autentificare

Continut cos
Cosul e gol

Design & Hosting By: ParkNet in 2012