Articole                     Galerie foto
Cosul e gol
Produse

Informatii
Cum cumpar
Plata si livrare
Termen si conditii
 inapoi2023-12-18
Adauga in cos 
Marimea pozei
Comanda
Produs : MACHETA 123 CU MANER CAUCIUCAT + HUSA 60.9 CM
Tipul : NGT-K-MATCH-123
Pret : 129.00 RON

Descrierea produsului :
Maceta neagră de 24 inchi este o unealtă de tăiere formidabilă concepută pentru versatilitate și durabilitate.

Lamă:
Maceta are o lamă de 24 de inci din oțel inoxidabil de înaltă calitate, acoperită cu un finisaj negru elegant. Partea frontală a lamei are o muchie ascuțită, optimizată pentru tăierea cu ușurință prin vegetație, ramuri și alte obstacole. Partea din spate este zimțată, oferind funcționalitate suplimentară pentru sarcini care necesită o mișcare de tăiere, cum ar fi tăierea prin ramuri mai groase sau materiale fibroase.

Mâner
Manerul macetei este echipat cu o prindere cauciucata sigura, oferind o prindere confortabila si anti-alunecare. Textura cauciucata asigură o prindere fermă chiar și în condiții umede sau dificile, făcându-l un instrument de încredere pentru activități în aer liber. Designul ergonomic al mânerului îmbunătățește controlul și minimizează oboseala mâinii în timpul utilizării prelungite.

Pentru mai multă siguranță și control, maceta are o protecție între lamă și mâner. Această protecție acționează ca o barieră de protecție, împiedicând mâna să alunece accidental pe lamă în timpul mișcărilor de tăiere viguroase. Îmbunătățește siguranța utilizatorului și permite o prindere sigură în timpul utilizării macetei.

Această macetă este concepută special pentru activități în aer liber, cum ar fi camping, drumeții și situații de supraviețuire. Combinația dintre o muchie ascuțită și un spate zimțat oferă versatilitate pentru diverse sarcini de tăiere, făcându-l un instrument practic pentru curățarea vegetației, construirea de adăposturi și alte sarcini în aer liber.

În general, maceta neagră de 24 inchi cu mâner și protecție cauciucate sigure este un instrument fiabil și versatil, conceput pentru a face față unei game de provocări de tăiere, acordând în același timp prioritate confortului și siguranței utilizatorului.

Greutate: 620g 21.86oz
Lungimea lamei: 453 mm 17,83 inci
Lungime totală: 609 mm 23,97 inchi
Teaca din nailon cu curea de transport
  

Linkuri
Pagina principala
Inregistrare
Comanda
Ati uitat parola?
Contact

Autentificare

Continut cos
Cosul e gol

Design & Hosting By: ParkNet in 2012